تمام تجهیزات الکترونیکی مانند سرور پس از مدتی استفاده، کارکرد اولیه خود را از دست داده و نیازمند تعمیر می باشند. امروز می خواهیم به نکات کاربردی در مورد خرابی و تعمیر سرور hp بپردازیم.
اشکالات متداول سرور
یکی از ایرادات متداول سرور ها، مربوط به قسمت ورودی برق بوده و ولتاژ برق را به میزان نیاز در دستگاه تقسیم می نماید. برای تغییر کانفیگ و تجهیزات سرور نیز می توانید تعمیرات لازم را روی سرور انجام دهید. در نظر داشته باشید برای این کار نیاز به افراد متخصص و حرفه ای در زمینه تعمیر سرور هستید.
اطلاع از خرابی سیستم
سرور دستگاه هوشمندی بوده و در زمان خرابی تجهیزات مانند پاور، هشداری مبنی بر عدم کارکرد صحیح مشاهده می شود. به طور متداول صدای تق تق در هنگام کارکرد، چراغ سبز چشمک زن، خاموش شدن ناگهانی و غیر عادی سیستم، حالت استندبای و عدم روشن شدن چراغ نارنجی پاور و غیره از دلایل خرابی سرور می باشد. در این زمان می توانید از افراد متخصص برای تعمیر دستگاه استفاده نمایید.
سرویس دوره ای سیستم
برای استفاده بهینه و حداکثر کارکرد دستگاه، بهتر است به طور دوره ای برای سرویس به مراکز تخصصی سرور مراجعه کرده و دستگاه خود را در مورد تست و آزمایش قرار دهید. در صورت تست قطعات و بررسی سخت افزار، می توانید از وارد شدن صدمات جدی به دستگاه جلوگیری نمایید. پاور یکی از بخش های ضروری در دستگاه است. بهتر است هر شش ماه یک بار مورد آزمایش و تست انجام شده باشد. با انجام تست دوره ای دیگر نیاز به تعمیر اساسی دستگاه نخواهید داشت.
خرابی فن دستگاه
اگر تا به حال با خاموش شدن ناگهانی و یا ریست شدن دستگاه در هنگام کار روبرو شده اید، احتمالاً فن دستگاه دچار آسیب شده است. در صورت گرم شدن تجهیزات داخلی دستگاه، برای جلوگیری از آسیب رسیدن به تجهیزات آن دستگاه خاموش و یا ریست می شود. با خاموش شدن دستگاه، تراکنش های انجام شده در شبکه ثبت نشده و شبکه سرور دچار اختلال می شود. برای این کار باید سرور را خاموش کرده و زیر نظر متخصص سخت افزاری سرور، فن دستگاه را بررسی و تعویض نمایید.
پاور سرور
یکی از وظایف مهم پاور ها در سرور و یا کامپیوتر شخصی، تبدیل ولتاژ برق ۲۲۰ ولت برق DC بوده و برق DC را به میزان مورد نیاز بین تجهیزات سخت افزار های دستگاه تقسیم می کند. پاور سوئیچ سرور در اثر نوسانات برق آسیب وارد می شود. پاور دستگاه سرور به طوری تنظیم می شود که در صورت خرابی، هیچگونه برقی وارد سرور نشود و دیگر تجهیزات داخلی آسیب نبیند. اگر خرابی صورت گیرد، طبق نظر متخصص و کارشناس سخت افزار می توانید تجهیزات داخلی پاور را تعویض و یا پاور جدید را خریداری و نصب نمایید.
خرابی پاور
چراغ سبز چشمک زن یکی از اختلالات برق ورودی پاور می باشد. در صورت مشاهده حتماً نسبت به تعمیر دستگاه اقدام نمایید. اگر صدای تق تق از سرور شنیدید، احتمال خرابی کنترلر های برق پاور وجود دارد که نیازمند تعمیر است.
پیشنهاد می کنیم از دستگاه های تنظیم کننده ولتاژ و محافظ برای برق سرور استفاده نمایید. اگر ولتاژ ورودی نامناسب باشد، چراغ نارنجی پاور سرور روشن خاموش می شود و نشان دهنده نوسانات برق است.
ریکاوری اطلاعات سرور
در صورت خراب شدن هارد سرور، امکان از دست رفتن اطلاعات و دیتا های ضروری وجود دارد. برای بازگرداندن اطلاعات مورد نیاز بهتر است به یکی از کارشناسان فعال در این زمینه مراجعه کرده و ریکاوری و بازیابی دیتاهای سرور را شروع نمایید.
بازیابی و ریکاوری اطلاعات سرور بسیار حساس و پیچیده است. اگر برای بازیابی به یکی از کارشناسان کم تجربه در این زمینه مراجعه کنید، احتمال از بین رفتن اطلاعات وجود دارد. پس پیشنهاد می کنیم از افراد متخصص در این زمینه کمک دریافت نمایید.
جمع بندی
امروز صحبتی در مورد خرابی و تعمیر سرور hp داشتیم. مطالب مفیدی را در مورد اشکالات و خرابی سیستم های سرور را مورد بررسی قرار دادیم. برای مشاوره جهت خرید سرور، پیکربندی و نصب خرید سرور hp آن حتما با کارشناسان سایت اچ پی تایم در ارتباط باشید تا بتوانیم خدمات مناسبی برای شما ارائه دهیم.
بیشتر بخوانید: