کلاسترینگ سرور یا خوشه بندی سرور با اهداف سرعت بخشیدن به سرور ها در وب سرور ها و سازمان های بزرگ استفاده می شود. در این فرایند سرور ها به شکل خوشه ای باهم ارتباط برقرار می کنند. در ادامه به خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی و عمومی اشاره می کنیم.
تعریف خوشه بندی
خوش بندی یا کلاسترینگ به مجموعهای از سرور هایی گفته می شود که با هم بر روی یک سیستم اشتراکی فعالیت می کنند. در این صورت دسترسی های بهتری را به کاربران ارائه می دهند. کلاستریگ سرور ویژگی ها و مزایای بسیاری دارد که در بحث بررسی هدف از هوشمندی سرور در سازمان های دولتی و عمومی می پردازیم. برای بهره مندی از خدمات خوشه بندی سرور و پیکربندی و تمام موارد مورد نیاز در ارتباط با سرور با سایت اچ پی تایم در ارتباط باشید.
هدف از خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی و عمومی
هدف از خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی زمان خرابی و قطع شدن سرور است. وب سایت ها و برخی از فعالیت های دولتی و عمومی مانند بانک ها به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند. اگر بخشی از خوشه سرور ها دچار ایراد یا اشکال شود، بخش دیگر فعالیت را بر عهده گرفته و تمام موارد مورد نیاز سرور خراب بین سرور های دیگر تقسیم بندی می شود تا شبکه ارتباطی سرور دچار اختلال نشود. همچنین برای بکاپ گیری از اطلاعات نیز می توانید از روش خوشه ای استفاده نمایید.
کارکرد سیستم های خوشه ای
سرور ها پس از پیکربندی از طریق شبکه اینترنت به همدیگر متصل می شوند. لزومی به استفاده از سرور ها در یک مکان فیزیکی وجود ندارد. می توان از طریق شبکه اینترنت نیز با همدیگر در ارتباط باشند و خوشه بندی سرور به نحو احسن انجام شود. در نتیجه سرور ها خدمات خود را برای مشتریان ارائه نمایند.
انواع خرابی عموماً برای سرور ها اتفاق می افتد، قابل پیش بینی است که در ادامه بررسی می کنیم.
اشکالات و خرابی های سرور
در وهله اول می توانیم به خرابی برنامه اشاره نماییم. خرابی برنامه سرویس های مهم را در شبکه تحت تاثیر قرار می دهد. خرابی دوم، خرابی سخت افزاری بوده که قطعه ای از سرور مانند حافظه، سی پی یو، رم یا پاور سرور دچار ایراد می شود که برق کل سیستم قطع می شود. اشکال سوم خرابی سایت بوده که در صورت زلزله، قطعی برق، سیل و حوادث طبیعی اتفاق میفتد و بدین معنی است که محیط فیزیکی نگهداری سرور دچار ایراد یا اشکال شود.
انواع روش های کلاسترینگ در سرور های اچ پی
خوشه بندی یا کلاسترینگ سرور ها به سه روش امکان پذیر بوده که در روش اول کلاس ترینگ به روش استاندارد انجام شده و جزء پرکاربرد ترین و متداول ترین روش های خوشه بندی سرورهای اچ پی به شمار می رود. در این نوع اتصال دستگاه ها توسط یک دستگاه واحد با همدیگر متصل و خوشه بندی و مدیریت می شوند.
روش دوم خوشه بندی بر اساس اکثریت گره ها بوده که در این مدل خوشه بندی سرور ها در اماکن مجزا و با فاصله از همدیگر توسط شبکه اینترنت متصل می شوند. روش سوم برای اهداف آزمایشی استفاده شده و دارای یک گره واحد است که به این نوع خوشه بندی تک گره می گویند.
مزایا خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی چیست؟
خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی سه مولفه اصلی داشته که در وهله اول باعث افزایش مقیاس پذیری می شود. در وهله دوم اطمینان کاربران را افزایش داده و در مرحله سوم باعث دسترسی بیشتر کاربران به محیط سرور و اشتراک اطلاعات می شود. برای کلاسترینگ سرور ها باید زیر ساختهای آن را فراهم کرده و هزینه های نسبتاً بالایی را پرداخت نمایید. در نتیجه تضمین کننده اطلاعات شما در سرور اختصاصی خود باشد.
به این نکته نیز توجه نمایید ایجاد کلاسترینگ در سرور باعث افزونگی شده که از بروز هرگونه خطا یا اشکال مانند قطع شدن برق، خرابی سرور، اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری جلوگیری می کند. در نتیجه از ضرر و زیان های که ممکن در زمان قطع شدن سرور به وجود آید، جلوگیری می کند.
جمع بندی
برای استعلام قیمت سرور، مشاوره در مورد خوشه بندی سرو و بررسی هدف از خوشه بندی سرور در سازمان های دولتی و عمومی با کارشناسان مجموعه اچ پی تایم در ارتباط باشید. قبل از خرید مشاوره های لازم را دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه اچ پی تایم مراجعه کرده و در صورت تمایل می توانید مقالات مفیدی در مورد محصولات شرکت اچ پی و آموزش های مرتبط دریافت نمایید.